Eesti noorte meistrivõistluste kolmekordsed medalivõitjad Heili Merisalu ja Marti Joost.

 

Medalivõitjad: Heili, tema kõrval Karl Aksel, Andre, Marti, Kerttu, Artur, Rannar.

 22.-24.oktoobrini toimusid Pärnus Eesti noorte ja juunioride meistrivõistlused. Nõo sulgpalluritel sai ka sealjuures ületatud üks tähis, nüüd on võidetud 101 noorte ja juunioride meistritiitlit, lisaks veel 277 medalikohta.

  Seekord siis 3 meistritiitlit ja lisaks 6 medalikohta.

 Heili Merisalu -  meistritiitel U17 klassi segapaarismängus, paariliseks Tregert Gustav Värv(TÜASK),3.koht sama vanuseklassi üksikmängus ja paarismängus , paariliseks Kerttu Voore.

  Marti Joost- meistritiitel U15 klassi paarismängus, paariliseks Rasmus Roogsoo(SK Triiton), 2.koht üksikmängus ja segapaarismängus , paariliseks Marija Paskotši(Tondiraba SK). Heili ja Marti saavad ka järgmistel meistrivõistlustel  mängida samas vanuseklassis, seega veel võimalus tulemusi parandada.

  U11 vanuseklassis oli kindle võitja Andre Looskari., paarismängus 3.koht, paariliseks Artur Aun. Üllatus tuli ka U17 klassi paarismängus, kus finaali jõudis Karl Aksel Männik, paariliseks Tregert Gustav Värv(TÜASK). 

  Rannar Zirk - juunioride meistrivõistlustel 2.koht paarismängus , paariliseks endine Nõo mängija Oskar Männik(TÜASK), kes võitis lisaks meistritiitli segapaarismängus, paariliseks Ramona Üprus(TÜASK).

  Samaaegselt toimunud seenioride meistrivõistlustel tuli 35+ vanuseklassis võitjaks Nõo Spordikooli sulgpallitreener Mati Soo.

  PS. Marti Joost võitis paar päeva enne sulgpalli meistrivõistlusi  vabariigi meistritiitli jalgpallis  U14 I liiga meistrivõistlustel FA Tartu Kalevi võistkonna koosseisus. On siiski otsustanud nüüd pühenduda sulgpallitreeningutele, et üritada tulevikus  ka rahvusvahelistel võistlustel hästi esineda, tema treeningkoormuseks tuleb nüüd 19 akadeemilist tundi nädalas, ega muidu ei olegi võimalik erinevate riikide Sulgpalli Akadeemia mängijatele konkurentsi pakkuda. 

  Koolivaheajal toimub võistlusreis Soome, rahvusvahelisele turniirile.

Facita Mööbel
Facita mööbel ja Nõo Sulgpalliklubi alustasid uuest hooajast koostööd.
Eesmärk - aidata kaasa klubi parematele sportlikele saavutustele.
Uuri lähemalt: www.facita.ee

Aitäh Nõo mängijate poolt!


Permalink Leave a comment

Leave a Reply

Popular Posts

Categories

Contributors

Blogger news

Archives

Blogroll

Powered by Blogger.