EOK tunnustas 2020.aasta medalivõitjaid.

Juunikuu keskel tunnustas Eesti Olümpiakomitee Tallinnas 2020. aastal rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt medaleid võitnud sportlasi ja nende treenerid.

EOK president Urmas Sõõrumaa tänas oma kõnes sportlasi ja nende treenerid:´´ Meie väikese rahva jaoks on need olulised autasud, mis näitavad meie elujõudu, tugevust ja pealehakkamist!´´

Kohale oli kutsutud ka Eesti juunioride sulgpallikoondis, kes saavutas eelmisel aastal 3.koha võistkondlikel Euroopa meistrivõistlustel.

Koondise koosseisus mängis ka Nõo sulgpallur Oskar Männik. Teised mängijad olid Tartust ja Tallinnast.


Eesti sulgpallikoondises mängis ka Oskar Männik(paremalt kolmas)

 

Autasustamise juhatas sisse võimas trummimäng.


Endine Nõo sulgpallur Kristin Kuuba, kes võitis 2015.aastal Euroopa juunioride meistrivõistlustel koos Helina Rüütliga paarismängus pronksmedali, on nüüd jõudnud Tokyo olümpiamängudele, üksikmängudes osaleb 38 naismängijat.


Treener Mart Mäerannale omistati juunikuus tähtajatu treenerikutse – meistertreener,tase 7, spetsialiseerumine sulgpall.
See määratakse , kui treeneril kinnitatakse järjest kolm korda iga nelja aasta tagant 7.kutsetase. 3.-6. kutsetaseme treenerid peavad iga nelja aasta tagant taastaotlema oma taset, või siis avaldavad soovi tõsta oma taset. Nii toimiti ka varasemalt õpetajatega, st. atesteeriti neid iga viie aasta tagant.

Facita Mööbel
Facita mööbel ja Nõo Sulgpalliklubi alustasid uuest hooajast koostööd.
Eesmärk - aidata kaasa klubi parematele sportlikele saavutustele.
Uuri lähemalt: www.facita.ee

Aitäh Nõo mängijate poolt!


Permalink 1 Comment

One response to “EOK tunnustas 2020.aasta medalivõitjaid.

  1. Anonymous

    That ought to help you play for quite a while earlier than needing a refill. It in any other case boasts lots of the identical options 1xbet korea as the other slot games on Android. That contains a number of} machines to play on, the potential for big payouts, and slots with a lot as} 40-lines. It’s a reasonably unremarkable slots sport, however that could be the best factor about it.

Leave a Reply

Popular Posts

Categories

Contributors

Blogger news

Archives

Blogroll

Powered by Blogger.