Eestimaa Spordiliit Jõud võistkondlikud meistrivõistlused sulgpallis.

I tugevusgrupi võitjad 1. Luunja I, 2. Ida-Virumaa, 3. Tartumaa I

2018 a. Nõos, ``Jõud`` mv-te , II tugevusgrupi võitjad: 1. Tartumaa IV, 2. Rapla Valge Hani I,   3. Tartumaa III


23. märtsil toimusid taolised võistlused Nõo Spordihoones juba kolmandat korda . Eelmisel aastal osales 8 võistkonda, aga seekord juba 22 võistkonda! Osalejaid oli  nii Saaremaalt kui Ida-Virumaalt.
 Ka mängijate keskmist tasemetõusu oli märgata, seega peeti maha hulgaliselt tuliseid võistkonna mänge. Võistkondlik matš koosnes nais-ja meesüksikmängust ning segapaarismängust.Võisteldi kahes erinevas tugevusgrupis..
  Seekord Nõo ei pannud välja oma noormehi Eesti meistriliiga mängijaid, et konkurentsi suurendada. I tugevusgrupis saavutasid kolmanda koha Kaire Karindi ja Marko Männik. II tugevusgrupi võitsid Nõo noormängijad: Kerttu Voore, Kristjan Unt ja Marti Joost, kolmas koht: Terje Lõo, Triinu Kuuba, Margus Zirk ja Silver Kuuba.
 Mängud toimusid kaheksal väljakul.Aitäh meie noormängijatele, kes said edukalt hakkama kohtunikutööga pika päeva jooksul .
 Tore on, et Nõo Spordihoones on lisandunud Nõo valla aegadel harjutama hulgaliselt uusi mängijaid ja ka selle turniiri põhieesmärgiks on kaasata just harrastusmängijaid kõigist maakondadest.
 

Facita Mööbel
Facita mööbel ja Nõo Sulgpalliklubi alustasid uuest hooajast koostööd.
Eesmärk - aidata kaasa klubi parematele sportlikele saavutustele.
Uuri lähemalt: www.facita.ee

Aitäh Nõo mängijate poolt!


Permalink Leave a comment

Leave a Reply

Popular Posts

Categories

Contributors

Blogger news

Archives

Blogroll

Powered by Blogger.