Kristin Kuuba - kolmekordne Eesti noortemeister sulgpallis!

  6. - 7 aprillil selgitati Viimsi spordihallis Eesti noortemeistrid sulgpallis. Esmakordselt jagati meistritiitlid välja U19 klassis, kus said osaleda kõik parimad mängijad olenemata vanuseklassist.
  Kõik Eesti noorte meistritiitlid võideti seekord Tartumaale
Naisüksikmängus oli järjekordselt heas hoos Kristin Kuuba, kelle finaalivastaseks oli kaks aastat vanem, Rootsis harjutav tallinlanna Anette Martin. Geimivõidud  21:5 ja 21:14 Kristinile.
  Meesüksikmängu finaalis olid vastamisi tartumaalased Sten Rääbis(Triiton) ja Mikk Järveoja . Mikk küll üritas ikka, aga geimivõidud 21:15 ja 21:19 vastasele.Head mängud  Marten Lepasaare poolt, keda häirisid saaihoki- ja võrkpallivõistlustel saadud vigastused Tubli ja mõneti üllatuslik 3. koht!
  Naispaarismängus kindel võit nõokatele Helina Rüütlel - Kristin Kuuba, kes oma agessiivse mängustiili ja hea liikumisega väljakul, ei andnud vastastele erilisi võimalusi Võideti talinnlannasid Anette Martin - Helen Kaarjärve geimidega 21:13 ja 21:11.Pronksmedali võitsid Kati-Kreet Marran  koos Sale-Liis Teesaluga (Triitonist), kes finaalipääsu taganud mängus pidid kolmandas geimis tunnistama tallinlannade nappi paremust, geimid 21:16; 19:21 ja 22:24!
  Meespaarismängu võitsid TÜASK meespaar Mihkel Talts - Sander Sauk kolmegeimilise mänguga Triitoni meespaari üle(Mihkel endine  Nõo mängija). Pronksmedalid võitsid Marten Lepasaar ja Mikk Järveoja , kes finaali pääsu otsustava mängu    kolmandas  geimis jäid alla  triitonlastele 3 punktiga.
  Segapaarismängus jõudsid finaali arvatavad favoriidid, Eesti täiskasvanute meistrivõistluste medaliomanikud. Kolmegeimilise mängu võitsid Eesti meistrid Kristin Kuuba ja Mihkel Laanes(Triiton). Hõbemedalid segapaarile Helina Rüütel ja Mikk Järveoja. Geimid võitjatele -  20:22; 21:18; ja 21:13.

  Võttes kokku 2014 aasta Eesti noorte meistrivõistluste tulemused U15 - U17 ja U19 vanuseklassides, siis aasta tegija oli Kristin Kuuba, kokku kuus(6) kuldmedalit! Nõo klubile  noorte  meistrivõistlustelt kokku 10 kuldmedalit( 7+3) ja üldse medalikomplekte 20(12+8).
Lisame eeltoodule  juurde 2013a. kaks Eesti meistritiitlit täiskasvanute meistrivõistlustelt ja sealt kokku 4 medalikomplekti.
  Väga hea hooaeg!
 Soov oleks tulevikus kõrgemaid sihte seada Euroopa ja Maailma juunioride võistlustel! Unistama ikka peab, kui tehakse tublit tööd mängijate poolt!


Eesti noorte(U19) meistrivõistluste medalivõitjad - Mikk, Marten, Helina, Kati-Kreet, Kristin: Nemad esindasid ka Eestit Ankaras Euroopa juunioride meistrivõistlustel.


Facita Mööbel
Facita mööbel ja Nõo Sulgpalliklubi alustasid uuest hooajast koostööd.
Eesmärk - aidata kaasa klubi parematele sportlikele saavutustele.
Uuri lähemalt: www.facita.ee

Aitäh Nõo mängijate poolt!


Permalink Leave a comment

Leave a Reply

Popular Posts

Categories

Contributors

Blogger news

Archives

Blogroll

Powered by Blogger.