Sigulda 15.rahvusvaheline turniir.

Nõo sulgpallurid osalesid 20. – 22. veebruaril traditsioonilisel sulgpalliturniiril Siguldas. Traditsiooniliselt osalesid ka seekord kolm klubi Poolast, leedu , läti ja eesti klubid.

Esmakordselt osalesid Nõo Sulgpalliklubist väljaspool Eesti piire noorema treeninggrupi liikmed ja edukalt. U11 tütarlastest Kati Kreet Marran 2. koht ja Helliki Kasvandik 3. koht. Sama vanuseklassi poistest Albert Tamm 2. koht ja Robert Joonas 3. koht.

Silma jäid Poola U17 klassi meespaarid oma võitlusliku ja tehnilise mänguga. Seal maal on sulgpalli tõsiselt investeeritud ja pööratakse suurt tähelepanu mängijate tehnika arendamisele. Poola täiskasvanute võistkond saavutas viimastel Euroopa võistkondlikel meistrivõistlustel 4.koha.

Nõo U15 klassi noormehed Mihkel Talts, Marten Lepasaar ja Mikk Järveoja mängisid üksikmängu turniiril U17 vanuseklassis, et saada tugevamaid mänge, kuna nad on Balti riikides kolmekesi kindlad liidrid.

Alljärgnevalt nõokate paremaid tulemusi:

U13 üksikmängus Kristin Kuuba 1.koht;Helina Rüütel 2.koht ja neile 1.koht ka paarismängus. U15 klassi segapaaris 1.koht Marten Lepasaar – Kristin Kuuba; 2.koht Mikk Järveoja – Helina Rüütel . Robert Kasela U17 kl üksikmängus 3.koht ja paarismängus koos M.Järveojaga ka 3.koht. Marius Lemming – M.Lepasaar U15 klassi paarismängus 2.koht ja Liis Järveoja koos Triitoni esindaja Gerda Tederiga U17 klassi 3.koht paarismängus.

Kati Kreet, Helliki,Albert, Robert

Facita Mööbel
Facita mööbel ja Nõo Sulgpalliklubi alustasid uuest hooajast koostööd.
Eesmärk - aidata kaasa klubi parematele sportlikele saavutustele.
Uuri lähemalt: www.facita.ee

Aitäh Nõo mängijate poolt!


Permalink Leave a comment

Leave a Reply

Popular Posts

Categories

Contributors

Blogger news

Archives

Blogroll

Powered by Blogger.