Nõo Sulgpalliklubil lõppes hooaeg.


Noorte GP finaali võitjad Kerttu, Marti, Heili(pildilt puudub Karl Aksel).

Nõo Sulgpalliklubi põhihooaeg lõppes Eesti noorte GP finaalidega Raplas, U11 - U15 vanuseklassidele. Nõo klubist kutsuti osalema 4 mängijat, kes kokku tõid Nõkku 5 võitjakarikat. Võitjad: U15 klassi paarismängus Kerttu Voore, U13 klassi üksik- ja paarismängus Heili Merisalu, meespaarismängus Karl Aksel Männik ja U11 klassi üksikmängus Marti Joost.
 U17 klassi mängijad Oskar Männik ja Rannar Zirk mängivad Euroopa karikaetappisel ja treenivad eesmärgiga pääseda augustis-septembris toimuvatele Euroopa U17 klassi meistrivõistlustele.
 Endistel klubi kasvandikel on seatud veel kõrgemad eesmärgid. Kristin Kuuba alustas maikuust maailma edetabeli punkte korjama, tagamaks pääsu Tokyo 2020.aasta Olümpiamängudele. Selleks on vajalik osaleda erinevatel maailmakarika etappidel ja arvesse lähevad aasta jooksul 10 parima etapi punktid. Momendil asub Kristin maailma edetabelis(reitingus) 62 kohal, kui suudab aasta jooksul sellist kohta säilitada, siis on võimalik jõuda olümpiale pääsevate 48 mängija hulka. Nõo vallast sirgunud naispaar Helina Rüütel - Kati-Kreet Marran asuvad paarismängus momendil maailmareitingus 74 kohal , nemad on taganud sellega mängimise õiguse juuni lõpul toimuvatele  II. Euroopa mängudele ja augustis toimuvatele Maailmameistrivõistlustele. Olümpiamängudele kvalifitseerub kahjuks ainult 16 naispaari ja need kohad hõivavad enamuses Aasia piirkonna mängijad. Need neiud ja meeste esinumber Raul Must  ongi praeguse seisuga Eestist arvestatavad mängijad rahvusvahelisel tasemel!
Kuidas ja palju treenida sõltub siis mängijate tahtest ja eesmärkidest, aga Nõo mängijatel on olnud võimalus saavutada rahvusvahelist eduelamust!


Nõo Kevad 2019 turniiril võistlesid omavahel erinevates liigades klubi algajad ja edasijõudnud mängijad. Need, kes veel ei ole eriti võistelnud Eesti noorte GP etappidel. Võitjad: I liiga: 1.koht Romet Käsper, 2. koht Johannes Männik; II liiga 1.k. Marita Shornikova, 2.k. Maria Mäll; III liiga 1.k. Artur Aun, 2.k. Andre Looskari; IV liiga 1.k. Karola Eliise Hütter, 2.k. Kaari Visnapuu; V liiga 1.k. Karmen Marran, 2.k. Raili Venno.
Nõo kevad 2019 võitjad

Facita Mööbel
Facita mööbel ja Nõo Sulgpalliklubi alustasid uuest hooajast koostööd.
Eesmärk - aidata kaasa klubi parematele sportlikele saavutustele.
Uuri lähemalt: www.facita.ee

Aitäh Nõo mängijate poolt!


Permalink Leave a comment

Leave a Reply

Popular Posts

Categories

Contributors

Blogger news

Archives

Blogroll

Powered by Blogger.