Nõo Sulgpalliklubi alustas uut hooaega.

Tõrva laager 
             

Eelolev algav hooaeg on siis 28-s. Järelkasv on jätkuvalt tubli , seega jätkame jälle oma tavalist treeningtööd.

   Suvi möödus erinevate laagrite ja treeningutega. Rannar Zirk ja Oskar Männik teenisid osavõtuõiguse Euroopa suvekoolis Sloveenias, kus jäid seal pakutavaga treeningtööga  rahule. Juuli lõpus treeninglaager Tallinnas Soome eliittreenerite juhendamisel. Augusti alul Nõo klubi traditsiooniline Tõrva laager, ilmselt ka samuti 28-s. Sel suvel pakkusime parimatele  võimalust  harjutada ka suvel, st. aastaringselt, loodame , et see vormistatakse ka eeloleval hooajal tulemusteks.
 Eelmise hooaja medaliomanikele korraldasin hooaja lõpus omaosalusega lühikese puhkelaagri  oma kodutalus, et kolmeks päevaks sulgpall ära unustada.Selline kokkusaamine oli ka ca 10 aastat tagasi, kus Kalevipoja vankril unistasime tulevastest võitudest, seekord siis Kalevipoja toolil.
 Jõudiski märkamatult kätte esimene noorte GP etapp, koos enamvähem prognoositud tulemustega.

  U 11 klassi üksikmäng Marti Joost I koht. U13 klassi üksikmängus Heili Merisalu I koht, Karl Aksel Männik II koht, mõlemile paarismängus samuti I kohad.
U15 klassi paarismängus Kerttu Voore´le II koht, Läti  naispaari järel.
U19 klassis Oskar Männik´ule II koht üksimängus ja koos klubikaaslase Rannar Zirk´iga samuti II koht paarismängus. Segapaarismängus Oskarile I koht.

 Järgmistel noorte GP etappidel mängivad Marti, Heili, ja Karl Aksel aste vanemas klassis, et saada tugevamaid võistlusmänge. Oskar ja Rannar  olles U17 klassi mängijad , osalesid juba kevadest U19 klassi konkurentsis. Aga rahvusvahelistel turniiridel ja Eesti noorte meistrivõistlustel mängivad kõik ikka oma vanuseklassides. Ongi oktoobris ees ootamad Euroopa karikaetapid Vilniuses, Helsingis ning detsembris Tartus.
 Neil turniiridel edu saavutamiseks ei põlanud  osa mängijaid ka kolm astronoomilist tundi kestvaid treeninguid eelmise hooaja mõningatel päevadel, nii lihtsalt need tulemused tulevadki, aga see mängijate endi valik!

Ilusat kooliaastat kõigile!































Facita Mööbel
Facita mööbel ja Nõo Sulgpalliklubi alustasid uuest hooajast koostööd.
Eesmärk - aidata kaasa klubi parematele sportlikele saavutustele.
Uuri lähemalt: www.facita.ee

Aitäh Nõo mängijate poolt!


Permalink Leave a comment

Leave a Reply

Popular Posts

Categories

Contributors

Blogger news

Archives

Blogroll

Powered by Blogger.