Nõo Sulgpall elab edasi...lähtuvalt Eesti 100 noorte meistrivõistlustest!





Nõo tublid sulgpallurid Eesti noorte meistrivõistlustel: vasakult Marti, Rannar, Karl Aksel, Oskar, Kirke Karolin, Heili, Kerttu.

  Eesti 100 noorte meistrivõistlustel Pärnus näitasid nõokad jällegi oma sisu ja tõestasid, et ka maapiirkonnas on tublid tegijad olemas. Tulemuseks 4 meistritiitlit, viis´hõbemedalit´´ ja kolm ´pronksmedalit´. Võistlusklassid olid U11 - U17.
 Medalid siis seekord unikaalsed ja kordumatud, logoga Eesti 100!
 Oskar Männik U15 klassis kolmekordne Eesti noortemeister! Need tulid konkureerides ja koostöös klubikaaslase Rannar Zirk´iga, kelle medalisaagiks jäi Eesti noortemeistritiitel paarismängus  ja hõbemedal üksik- ja segapaarismängus. Kõige raskem tiitlivõit tuli Oskaril üksikmängus, selleks kolmegeimiline mäng Rannariga, segapaarismängus kohtusid O.Männik - Johanna Violet Meier(Triiton) ja R.Zirk - Liisbet Sugasepp(Triiton). Paarismängus võitsid Oskar ja Rannar finaalmängus Triitoni meespaari.
 Head mängud tegi Nõo RG gümnasist Kirke Karolin Heiter. ´Hõbemedal´ U17 klassi naisüksikmängus Tallinna Sulgpallikooli kasvandiku Arina Krõlova vastu mängides ja koos võideti Eesti noortemeistrivõistluste tiitel naispaarismängus. Väga tubli Kirke poolt, kes suudab edukalt ühendada õppetööd ja treeninguid!
  Üllataja oli ka Kerttu Voore. U13 klassis kokku kolm medalikomplekti, üksikmängus ja segapaarismängus ´pronksmedal´ja paarismängus koos klubikaaslase Heili Merisaluga ´hõbemedal´. Heili saab ka järgmistel meistrivõistlustel võistelda samas vanuseklassis ja kaitsta eelmise aasta noorte meistrivõistluste üksikmängutiitlit. Marti Joost U11 klassis ´hõbemedal´ üksikmängus ja ka võimalus võistelda  järgmisel aastal samas vanuseklassis. Karl Aksel Männik koos Oliver Hani´ga(Triiton) tegid hea mängu ja ´pronksmedal´´U13 klassi paarismängus, Karl samuti järgmisel hooajal veel samas vanuseklassis mängija. Eriti hea meel ongi U13 klassi mängijate arengust , kuna eelmisel hooajal, nad paremate hulka ei jõudnud, aga tubli treeningtööga on võimalik saada neil heaks mängijateks ka rahvusvahelisel tasemel,.. nii lihtne see ongi! Medalid tulidki ülekaalukalt Tartumaa piirkonda, eks meie tee ka väikest koostööd suurte Tartu klubidega ja tugevdame oma mängijatega Ülikooli ja Triitoni klubisid.
  Oleme sel hooajal tublisti vaeva näinud koos Mati Soo´ga, endise klubi mängijaga,  tal on unistus saada kvalifitseeritud treeneriks. Lühidalt teadmiseks lugejatele, kuidas toimub atesteeritud treenerikutse omandamine. Mati on Nõo klubi juures stazeerimas sügisest, aga viienda kutsestandardini jõudmiseks läheb aega veel mõned aastad.Kõigepealt 3. taseme abitreeneri kutseeksam, siis töötamine abitreenerina, ja siis veel koolitused 4. ja 5. kutsetaseme saamiseks, viimasega kaasneb taotlemise korral ka EOK treeneritoetus 50% palgast. Selleks peab siis eelnevalt olema treeneriametis kokku kolm aastat ja läbima koolitusi 160 tunni ulatuses, lisaks veel uus nõue , peab  läbima ka 16 tunnise esmaabikoolituse.
  Mängijad on tublid, harjutavad koolivaheaegadel ja suvevaheaegadel, võistlevad nädalavahetustel jne. Tublid on ka lastevanemad, kes toetavad lapsi võistlustel kaasaelamisega ja ka rahalised kulud on väga suured. Võib-olla teadmiseks, et Pärnu võistluste osavõtumaks oli kokku 50E kolmes mänguliigis ja kuu lõpus toimuvatel  Soome võistlustel tuleb mõnedel mängijatel maksta osavõtumaksu100 E!   Pärnusse sõitsimegi juba võistluseelsel õhtul lastevanemate transpordiga ja tore oli näha nende kaasaelamist tribüünidel! Tänud neile, sest koostöös tulebki edu.
  Aga ikka suured tänud Nõo vallavalitsusele ja Nõo valla volikogule jätkuva toetuse eest!

Facita Mööbel
Facita mööbel ja Nõo Sulgpalliklubi alustasid uuest hooajast koostööd.
Eesmärk - aidata kaasa klubi parematele sportlikele saavutustele.
Uuri lähemalt: www.facita.ee

Aitäh Nõo mängijate poolt!


Permalink Leave a comment

Leave a Reply

Popular Posts

Categories

Contributors

Blogger news

Archives

Blogroll

Powered by Blogger.