Pereüritus Nõo Sulgpalliklubis16.11.17.

Enne sulgpalliväljakule minekut olid kõik veel optimistlikult meelestatud!

Novembrikuu neljapäeval said sulgpalliväljakul kokku klubi parimad mängijad ja nende lastevanemad . Üllatas aktiivne osavõtt!

Lapsed püüdsid vanematele anda teadmisi mängutehnika alustest ja seejärel läks paaridevahelisteks mängudeks. Lapsevanem ja oma poeg-tütar ühelpool ja nii kulges tunni ajane mäng sõbralikult.

Peale mänge vaatasime kõik koos Tõrva suvelaagri videot, mis oli Siim Järveoja operaatoritöö.
Samaaegselt tegin kokkuvõtliku ettekande Tartus toimunud konverentsil.´Teadus, sport ja meditsiin´ ettekantud teemadel: Mart Kull-D-vitamiin-roll tervises ja spordis ja Eve Unt-Madal energiatarbimine ja häirunud söömiskäitumine sportlastel. Viimase teema ettekandja on ka üksiti meie mängija lapsevanemaks .Mõlemad teemad tundusid vajalikud olema nii lastevanematele kui ka mängijatele.

Lõpus lastevanematega väike disskussioon antud teemadel. D-vitamiini eradi manustamist on lastevanemate poolt tehud. Minupoolne soovitus, et kõigepealt ikka selgitada vajadus koos perearstiga. Disskussioon teemal: Kust tulevad laste toitumisharjumused. Oldi nõus, et ikka põhiliselt kodust.

Lastevanematel paluti laste jaoks kaas võtta nn. ´näkse´, aga õnneks toodi viinamarju, banaane, porgandeid, mandariine ja oma tehtud mahlu....nii, et kõik vajalikud mängijatele.

Tundus, et  lastel oli ka tore ja hea meel vanematega ühiselt sulgpalli mängida, ning ettekandeid kuulata, mis neile päevakohased!

Aitäh osalejaile!

Facita Mööbel
Facita mööbel ja Nõo Sulgpalliklubi alustasid uuest hooajast koostööd.
Eesmärk - aidata kaasa klubi parematele sportlikele saavutustele.
Uuri lähemalt: www.facita.ee

Aitäh Nõo mängijate poolt!


Permalink Leave a comment

Leave a Reply

Popular Posts

Categories

Contributors

Blogger news

Archives

Blogroll

Powered by Blogger.