Nõo Sulgpalliklubi alanud aasta võistluste kokkuvõtted….





Märkamatult on jõudnud kätte aprillikuu ja toimunud ka sulgpalli tiitlivõistlused.

Eesti täiskasvanute meistrivõistlused toimusid 17.-19.02., Tartus A. Le Coq spordihoones. Kati-Kreet Marran'ile sealt esimene medal üksikmängus, alustuseks  pronksmedal ! Uuest aastast klubi "Triiton" klubiga liitunud Kristin Kuuba kolmekordne võitja, paarismängus koos ikka Helina Rüütliga ja finaali vastasteks Kati-Kreet Marran – Mari Ann Karjus (Tondiraba SK).


Eesti meistrivõistluste üksikmängu võitjad vasakult: Getter Saar, Kristin Kuuba, Kati-Kreet Marran


Noorte ja juunioride meistrivõistlustelt märtsikuus Kati-Kreet omakorda juunioride kolmekordne võitja ja ka Nõost sirgunud Marcus Lõo, sai hakkama samaväärse saavutusega. Aprilli alul saabus ka rõõmustav uudis, et Kati-Kreet on arvatud noorte saavutusspordi toetuste saajate hulka, koos oma paarismängu partneriga. See hõlmab perspektiivikaid noorsportlasi vanuses 14-22 aastat, aastane toetus 2000 EUR ja tulemuste korral on see jätkuv. Selline toetus hakkas kehtima sellest aastast ja välja valib noorsportlased EOK vastav komisjon.

Eesti juunioride meistrivõistluste kolmekordsed võitjad Kati-Kreet Marran ja Marcus Lõo


Noorte meistrid lisaks meilt Isabel Normann U15 klassi paarismängus koos Ramona Üprusega (TÜASK) ja Heili Merisalu U11 klassi üksikmängus. U15 klassis Rannar Zirk hõbemedal üksikmängus ja paarismängus koos klubikaaslase Oskas Männikuga, Oskarile lisaks pronksmedal üksikmängus ja 4. koht segapaarismängus. Villy – Hendrik Uibo koos Gregor Rämmaliga(Triiton) meespaari  pronksmedal. Tubli olid ka Kerttu Voore U13 kl.naispaarismängu 4.koht koos Heiliga ja sama koht Robert Joonasele juunioride klassi paarismängus.



Eesti noorte meistrivõistluste edukad mängijad:vasakult Isabel, Kerttu, Rannar, Kati-Kreet, Heili, Oskar

  Teist korda Nõo Spordihoones toimunud Eesti Spordiliit Jõud võistkondlikel meistrivõistlustel Tartumaa võistkondadele kolmikvõit: võitjad Tartumaa I võistkond: Kätlin Lattik, Helje Järveoja,  Jaanus Järveoja, Siim Järveoja. II koht Tartumaa 2. võistkond: Kerttu Voore, Ramona Üprus, Oskar Männik, Rannar Zirk. III koht Tartumaa 3.võistkond: Isabel Normann, Heili Merisalu, Robert Joonas, Karl Aksel Männik. Uued tulijad olid Jõgevamaa, Võrumaa ja Tartu linn. Järgmisel korral teeme kaks liigat, et ikka rohkem maakondi kaasa haarata.


Tartumaa võistkonnad pjedestaalil
Hooaja lõpus on veel ootamas 4-5 võistlust, nii, et treenime ikka edasi hoolega!

Facita Mööbel
Facita mööbel ja Nõo Sulgpalliklubi alustasid uuest hooajast koostööd.
Eesmärk - aidata kaasa klubi parematele sportlikele saavutustele.
Uuri lähemalt: www.facita.ee

Aitäh Nõo mängijate poolt!


Permalink Leave a comment

Leave a Reply

Popular Posts

Categories

Contributors

Blogger news

Archives

Blogroll

Powered by Blogger.