Nõo Sulgpalliklubi uudised uue 19.hooaja alguses.

Robert Kasela - Eesti täiskasvanute GP - 1. etapil II koht!



Mikk Järveoja - Eesti noorte GP - 1. etapi kolmekordne võitja.

Need on uue 2010/2011 sulgpallihooaja alguse tähtsündmused.

Uudiseks veel see, et aprillis toimuvateks Euroopa noorte meistrivõistlusteks on arvatud esialgse Eesti koondise 9 kandidaadi hulka 4 Nõo Sulgpalliklubi mängijat.

Liis Järveoja, Helina Rüütel,Kristin Kuuba ja Robert Kasela.

Neile on ettenähtud võimalus osaleda välisvõistlustel ja treeninglaagrites.

Noorte GP - 1.etapil tuli Nõkku veel teisigi toredaid saavutusi. Liis Järveoja oli U19 klassis võitja  segapaarismängus Mikk Järveojaga ja paarismängus koos tallinlase Anja Kägoga.. Robert Kasela võitis U19 klassi paarismängu koos tallinlase Kristjan Kaljurannaga.Marten Lepasaar tuli U17 klassi paarismängu võitjaks koos Mikk Järveojaga. Kati - Kreet Marran ja Helliki Kasvandik U13 klassis võitsid koos paarismängu. Robert Joonas  koos Albert Tammega jäid U13 klassi paarismängus kaotajateks ainul Soome meespaarile.

Üllatused sündisid nädal hiljem Eesti täiskasvanute GP - 1. etapil, kus A liiga meesüksikmängus jõudsid nelja parema hulka kaks nõokat - Robert Kasela ja Gert Kuusik. Nii kõrgele pole siiamaani jõutud. GP - del ei osale muidugi Rootsis harjutav Raul Must. Aga uudiseks vast see, et Raul Must arvati kümne Eesti sportlase hulka, kes hakkavad saama rahvusvahelist rahalist toetust, mis aitab neil rahaliselt valmistuda korralikult Londoni olümpiaks.

Täiskasvanute GP-1 etapil B liigas saavutati ka teisigi häid tulemusi. Gert Kuusik - Karel Künnapuu võitsid finaalis teise Nõo paari Marten Lepasaar-Mikk Järveoja. Segapaari võitsid Liis ja Mikk Järveoja ,teine koht Helina Rüütel ja Marten Lepasaar, Marten võitis ka lisaks meesüksikmängu.

Tundub,et liigagi hästi on alanud uus hooaeg, aga kõik tähtsad võistlused on veel ees ootamas.

Üllatuseks võib lugeda seda, et septembris alustasid oma esimesi sulgpallitreeninguid 25 1. - 3. klassi õpilast!

Suureks uudiseks Nõole on see,et -2011a. Eesti täiskasvanute meistrivõistlused toimuvad veebruari esimesel nädalavahetusel Nõo Spordihoones!






[gallery link="file" columns="2"]




Mart Mäerand

Posted in

Facita Mööbel
Facita mööbel ja Nõo Sulgpalliklubi alustasid uuest hooajast koostööd.
Eesmärk - aidata kaasa klubi parematele sportlikele saavutustele.
Uuri lähemalt: www.facita.ee

Aitäh Nõo mängijate poolt!


Permalink Leave a comment

Leave a Reply

Popular Posts

Categories

Contributors

Blogger news

Archives

Blogroll

Powered by Blogger.