Nõo sulgpallurite kohtumine Kristin Kuubaga.






Kristin on mänginud nii Tokyo kui ka Pariisi olümpiamängude sulgpalliturniiridel

10. septembril käis Kristin Nõo Spordikoolis külas, tegi Nõo sulgpalluritega koos ühe näidismängu, kus lõpus olid tal vastaseks korraga kolm noormängijat, lõpptulemus siis Kristinile geimivõit 21:6. Tema sulgpalli karjääri teekonnast saab lugeda nsk.ee blogist , 2.veebruar, 2020. Mainimata ei saa jätta, kohtumise alguses naerdes öeldut, et oli väga aktiivne laps ning ilma trennita oleks vist vanemad täitsa hulluks ajanud. Taanis sealsesse sulgpallilegendi Peter Gade Akadeemiasse siirdumisel 2021aastal, tõdes ta, et oli küll raske kolida täitsa omaette, perest eemale , aga see oli kindlasti seda väärt. Esimesel aastal oli talle toeks praegune elukaaslane Martin, klassikaaslane Nõo Reaalgümnaasiumi päevilt.


Kas pildil on ka tulevane Olümpiamängudel osaleja?

 

Tänaseks on Kristin oma elu uuesti Eestisse kolinud ja naudib elu pärast olümpiat.Kristin ütles, et mõnus on natuke vabamalt treenida, naudib jõusaalis käimist, tegeleb tennise sarnase mängu Padeliga ja tegeleb tervise korrastamisega. Talle meeldib ka kokata ja looduses liikuda.

Pariisi olümpia mängudel jättis kustumatu mulje osavõtt mängude avatseremooniast, sõites laevaga mööda Seine jõge, kuigi kallas vihma, ei rikkunud see kellegi tuju. Üllatuseks olid sulgpallisaalid juba hommikul kell kaheksa ajal rahvaga täidetud ja lisaks häälekas kaasaelamine kõigile mängijatele, fooniks ka veel täispuhutud pallitorbikute kokkulöömised. Tore oli ka, et Kristinit toetas olümpial kogu pere, kaks venda, isa, ema ja ka elukaaslane. Kristinil õnnestus ka jälgida meie tublide kümnevõistlejate esitusi, suhtles palju ka teiste Eesti sportlastega ja külas käis ka Eesti president.

Küsimusele , kuidas edasi, kas ka järgnmine olümpia ootamas,arvas Kristin, et võtab aasta korraga, tal on kavas Eestis edasi treenida ja iga kuu korra võtta plaani nädalaseid treeninglaagreid välismaal.

Pärast kohtumist said kõik soovijad autogrammi sulgpallidele ja mulle kingiti üllatuseks, ka Pariisi OM-de logoga Kristini poolt mängitud sulgpall.




Facita Mööbel
Facita mööbel ja Nõo Sulgpalliklubi alustasid uuest hooajast koostööd.
Eesmärk - aidata kaasa klubi parematele sportlikele saavutustele.
Uuri lähemalt: www.facita.ee

Aitäh Nõo mängijate poolt!


Permalink Leave a comment

Popular Posts

Categories

Contributors

Blogger news

Archives

Blogroll

Powered by Blogger.